Image
Image
Image

Färdigt badrum eller gör det själv? Vi har lösningen för alla!

Comfort Färdigt Badrum

Drömmer du om ett nytt badrum? Med vår helhetslösning Comfort Färdigt Badrum får du hjälp med allt från idé till installation. Priset och tidsplanen är fast och garantierna generösa.

Comfort Färdigt Badrum är ett helhetskoncept där vi hjälper dig hela vägen. Och då menar vi verkligen hela vägen, från första pennskissen till sista kakelplattan. Du får en kontaktperson hos oss som samordnar hela projektet. Våra certifierade montörer och generösa garantier gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Givetvis får du i förväg veta vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt.

Idé

Du har säkert redan en tanke om hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi hjälper dig gärna att utveckla den tanken. Inspireras av våra badrumsmiljöer här på hemsidan! Kom till en Comfort-butik och stäm av dina idéer med vår kunniga personal! Vi gör gärna ett hembesök också.

Badrumsritning

När dina tankar och idéer börjar ta form, ritar vi upp ditt nya badrum i vårt 3D-program. I programmet kan vi laborera fritt med produkter, material och färger tills du känner dig helt nöjd med resultatet.

Offert, fast pris och tidsplan

När du är färdig med planeringen får du en detaljerad offert på hela genomförandet. Offerten innefattar rivning, underarbete, produkter, installation och samordning av hela arbetet. Inget tillkommer! Givetvis får du även en tidsplan.

Planering och genomförande

Ett badrumsbygge kräver många olika kompetenser – elektriker, snickare, målare, kakelsättare och rörmontörer. Med Comfort Färdigt Badrum får du en kontaktperson som ser till att arbetet utförs på rätt sätt, i rätt ordning och blir färdigt i tid.

Besiktning och garantier

När ditt nya badrum är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi tillsammans går igenom ditt nya badrum och checkar av allt som är gjort. Vi lämnar även generösa garantier på både produkter och utfört arbete. Comforts egen Trygghetsförsäkring ingår alltid i Comfort Färdigt Badrum.

Kostnadsuppskattning

När du beställer Comfort Färdigt Badum får du i förväg veta exakt hur mycket det kommer att kosta. På kronan!  

Vill du redan nu veta vad badrummet kommer att kosta, mellan tummen och pekfingret?

 

Badrumsrenovering